נוי ואח' נ' יובלים אשדוד בע"מ

: | גרסת הדפסה
ה"פ
בית משפט השלום אשדוד
39529-06-12
21.6.2012
בפני :
עידו כפכפי

- נגד -
:
1. מאיר נוי
2. יפה-חיה שמעוני נוי ז"ל (פורמלי)

:
יובלים אשדוד בע"מ
החלטה

החלטה

בפני בקשה למתן צו למניעה ביצוע הליכי גבייה, במעמד צד אחד. נוכח נימוקי הבקשה והתביעה העיקרית מצאתי מקום להעתר לבקשה במעמד צד אחד עד לקבלת תגובת המשיבה, למרות ששאלת הסמכות העניינית אינה נקייה מספקות.

מכל הנימוקים הללו, הנני מורה כדלקמן:

הינני מורה בזאת למשיבה, להימנע, בעצמו או באמצעות אדם מטעמו, מלנקוט בהליכי גבייה כנגד המבקשים בגין החוב נשוא התביעה.

צו זה לא ייכנס לתקפו אלא בכפוף לכך שמלכתחילה הומצא כתב התחייבות עצמית לפיצוי בגין כל נזק שייגרם על ידי העיקול, אם תיפסק התביעה או יפקע הצו מסיבה אחרת. היה ולא הופקדה התחייבות עצמית כאמור – פוקע הצו מאליו.

בהתאם לתקנה 364 לתקנות, אני מורה כי תחילת תקפו של הצו תהא עם הפקדת ערבות צד ג' על סכום של 5,000 ₪, לטובת המשיב/ים (בכפוף להחלטת בית המשפט) וללא הגבלה בזמן.

לערבות יצורפו תלושי שכר של הערב לשלושת החודשים האחרונים, העתק תעודת הזהות שלו, וציון הקשר שבינו לבין המבקש.

צד ג' לא יהא בן משפחה של המבקש המתגורר עימו.

במידה והמבקש הינו תאגיד, כי אז צד ג' לא יהא מנהל בו או בעל מניות או בעל עניין או עובד שכיר באותו תאגיד.

ניתן להמיר ערבות זו בערובה (היינו – ערבות בנקאית או מזומן).

בנוסף לכך, מותנית תחילת תקפו של הצו בהפקדת ערבון (בערבות בנקאית או במזומן) בגובה 2,500 ₪, לטובת המשיב/ים (בכפוף להחלטת בית המשפט בהליך העיקרי) וללא הגבלה בזמן.

הערבות ו/או הערבון יופקדו בתוך 3 ימים ממועד קבלת החלטה זו וכל אחת מהן תכלול, בין השאר, גם התנאים הבאים:

א.כי נועדה לשם פיצוי בגין כל נזק שייגרם ע"י הצו לכל מי שיקבל את הצו אם תידחה התובענה, כולה או חלקה, או אם הצו פקע מסיבה אחרת.

ב.כי תעמוד בתוקף למשך תקופה של שישה חודשים לאחר פקיעת הצו, כולו או חלקו.

אם תוגש בקשה (או תובענה) למימוש הערבות ו/או הערבון, תוך המועד הנ"ל, הם יישארו בתוקף עד למתן החלטה סופית בבקשה או בתובענה.

ג. הסכום הנקוב יישא הפרשי הצמדה וריבית על פי חוק פסיקת ריבית והצמדה, תשכ"א – 1961, מיום חתימת הערבות ו/או הערבון ועד ליום התשלום בפועל.

ערבות ו/או ערבון שלא תכיל ההתניות הנ"ל – לא תתקבל ע"י המזכירות, אלא אם יקבע בית המשפט אחרת.

על ב"כ המבקש/ת למסור למשיב/ה, במסירה אישית, את המסמכים המפורטים בתקנה 367(ב), כדלקמן:

הבקשה על נספחיה, לרבות כל הודעה נוספת שהוגשה לבית המשפט;

ב.כתב התביעה על נספחיו;

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>